heartbeats..

ser på jessicas skit serie. fattar ingenting. men det är något att sätta ögonen på när tankarna snurrar för fort. Fick inte behålla min glada dag, idag heller. men det kanske inte är meningen i mitt liv just nu.

När vi väl kom till tatueringsstället så vart det ju självklart stängt idag. Men Daniel skall ringa sin kompis som är tatuerare imorgon. Lovely!

Köpte en fin tavla till vårat sovrum idag :) köpte även två små tavlor till daniel som han blev jätte glad för. Har inget kort på dom små just nu och muppen sover så jag får lägga upp kort på dom någon annan gång, om jag känner för det.

Jag trodde det räckte med att försöka göra sitt yttersta. Men efter ett antal försök så orkar man inte riktigt. Så nu lägger jag av, nu är jag mig själv och de som inte tycker om det kan hålla det för sig själva.

nu ska jag fortsätta kika på tatueringar :)

keep moving on..

det är konstigt hur lättroad man kan vara när man väl vill och är på bra humör. Dansa lite i vardagsrummet, höra en bra låt när man duschar så man tar några danssteg därinne också i mitt lilla hörn. Kan inte denna känslan hålla i sig i alla fall idag!

Ikväll måste jag städa min garderob. Eller kanske ska vänta med det tills jag är på dåligt humör!

Hejhopp nu ska jag hämta Jessi

jag är så kass!

när fan ska jag lära mig att gå upp i tid när jag är ledig eller jobbar sena dagar. Satte klockan på nio, vakna för en halvtimme sen. Skall strax hoppa in i duschen för att sen bege mig till tatueringsstudion och boka tid med Jessica. Dock är vi lite osams om vilken studio vi skall gå till. Men det löser sig säkert.

Sen vilar ännu en oplanerad dag i mina händer. Behöver skaffa mig en hobby. Undra om Jessica kommer ihåg att vi skall köpa gymkort nu när lönen snart trillar in på kontot =)

Skall försöka ta tag i saken idag. Det får bära eller brista men jag skall i alla fall försöka mig på att få det tillbaka till normalt!

Om jag skulle ta tag i mitt liv en liten stund då...

man vet först vad man har....

ledig imorgon, och självklart sitter jag då här in på småtimmarna. har väl inte riktigt blivit så sent än men det är på gång och jag är inte påväg härifrån än.

imorgon skall jag och jessi knata till tatueringsstudion och beställa tid. nu skall jag äntligen få tummen ur och göra min första. Jessi behöver bara bestämma sig först, haha.
sen om vi får tid i december spelar ingen roll, bara vi får dom på samma dag.

Att man ska filura så mycket när man sitter här om kvällen. Det är läskigt hur man kan komma på sig själv att sakna saker man en gång hade. Saker som en gång vart solklara. Vissa saker går att rädda och få tillbaka som de alltid varit. Andra blir aldrig som förr. Jag skall göra mitt yttersta för att få detta tillbaka som förr.
Man vet först vad man har när man förlorat det..


nollställd.

känner mig helt tom. på ett konstigt sätt. på ett halv positivt sätt. inga depptankar så långt ögat kan nå, men ändå en tomhet. jag som skulle göra så mycket idag har fastnat, som vanligt. behöver nog äta mina vitamintabletter igen så jag kan få igång min kropp.

just nu behöver jag resa på mig och laga lite mat, snart.

orkar heller inte idag lägga upp kort från festen i lördags. men det kommer. har ingen aning om vilka som läser den här skiten i alla fall. men några är ni i alla fall..

mamma kom hem från syster idag, inte pratat med henne iofs.
Men jag saknar mina hattifnattar! Speciellt när jag hittade fina kort på kameran igår























 

Fia - ta med hattifnattarna hem nu!


en tillbaka å en borta.

jag tycker det är roligt hur folk kan tro att de vet vad jag har gjort på dagarna när de inte pratat med mig. jag tycker också det är roligt att folk alltid ska hålla på och vela.

Iaf, har haft en händelserik helg och det har varit riktigt skönt.

Ifredags vart jag ledig och hade städdag här hemma efter att daniel fixat köksfläkten :)

Sen drog jag iväg med Jessi och Linnéa på afterwork :)



Kass bild på min & Linnéa's alkoholfria drink Karl fixade till oss



Fläskfile buffé =)

Efter mycket trevligt snack med brudarna drog vi en snabbis hem till Jessi för att sen vidare till Emilie där det blev ännu mer tjejsnack tillsammans med lite smirnoff. När Jessi & Emilie drog ut för kvällen åkte jag hem till soffan och sambo =)

I lördags sov vi längre för att sen shoppa lite till partyt på kvällen =)



Stolar till balkongen =)

Guitar hero 5. Oh så glad stina blev över det. Oj vad mycket hon gjorde när Daniel var och spelade på fotboll. Not.

Har en del kort från festen men nu ska jag sova för kvällen.

Imorgon skall jag och min återfunne vän chockera jobbet!
Lovely!


hatar rubriker del1

jaha, då vart man här igen. Imorgon ska jag jobba - känns både bra och dåligt. Jag som tyvärr börjat njuta av att bara vara hemma. Vilket är fel fel fel. Jobbar iaf eftermiddag vilket är bra för min arm för då är det mesta gjort. Då är det underhåll underhåll undehåll. Och jag slipper gå upp klockan fem, då hade jag avlidit. haha.

daniel tittar på fotboll, det är så jäkla tråkigt. jag skiter i om det är landslaget för det är lika tråkigt det. De har skjutit utanför här nu säkert tre gånger. Jag vill ha en till tv nu så jag slipper se den här skiten. Men våran tjockis tv får inte plats i sovrummet.

körde iväg två små muppar till skövde idag. mot galaxy och kryssning med scotts. skrattade så jag nästan kissade på mig när emilie bokat fel biljetter hem och har bokat om ALLT. inte bara hemresan. Så de hade åtta biljetter, fyra upp till sthlm med samma tåg, två stycken hem ikväll och två stycken hem imorgon. för det var lättare att göra om allt istället för att bara boka nya hembiljetter, haha. De överlevde tydligen vägen till båten även om de inte tog den smidigaste har jag hört...
Köpte mina kära stövlar jag hittade igår, borde låtit bli men de vart så fina!

Annars har jag tagit det lugnt idag. Suttit här och kikat lite, lagat mat osv.

Fått en kallelse till en kurator idag - måndag. Det var snabbt jobbat. Får vi se hur lång tid det tar tills jag tröttnat på denna människa. Wanna bet?

Nu skall jag ta mig en cigarett och sen ben and jerry =)




Kass mobil bild med fina är dom ändå
och mina! :)


home

sitter nu i min egna soffa. tittat på nån halvkass film på tv. har egentligen inte tittat utan mest haft den på bara för att. Tankarna springer runt runt och jag har ingen aning om vad de vill eller vad de försöker säga till mig. Jag hoppas att läkaren gjort det han lovade mig i tisdags och att jag snart får ett fint litet kuvert därifrån. Det vore skönt för själen.


Jag borde ta en dusch och hoppa i säng men känner inte riktigt för det. Jag vill jobba imorgon. Jag vill inte gå hemma i tre dagar till, jag kommer bli tokig här.
Imorgon ska jag med pappi till sjukan en sväng och sen ska jag försöka gå ut och gå med Jessi. Jag har hört att hon har skvaller =) Det kan jag behöva, roligt svaller..

tillbaka till verkligheten..

sitter inne och gömmer mig medans alla de andra (två) är ute och grejar. Daniel tvättar bilen och pappa vet jag inte riktigt vad han gör. Har spenderat dagen med att sova, äta frukost, sova, laga middag och nu sitter jag här. Orkade faktiskt vara lite social när pappas väninna vart här på kaffe också. Min arm eller snarare axel är ta mig fan inte att leka med just nu. Kan den inte bara komma på att det räcker nu och ge mig ett normalt liv. Jag och Daniel sov i olika rum i natt så att han inte kunde få för sig i sömnen att ligga på min arm. Det gjorde inte det hela bättre utan nästan sämre. Men men hjälper inte mitt möte med massage tanten på tisdag får jag väl ringa läkaren igen för skall det vara såhär kan jag drömma om att få jobba på torsdag. Kan inte ens lyfta ett paket mjölk hur ska jag då kunna lyfta en bananlåda?


Idag har vi planerat att åka hem till våran lägenhet. Sova i min egna säng och få andas lite stadsluft. Vi får se hur det blir med den saken, har varit flera gånger jag har tänkt tanken men vi fortfarande har hamnat här i slutändan. Men nu skall daniel jobba imorgon och har inte några jobbkläder med sig (eller rena kalsongen :P ) Så det blir nog till att åka hem. Kommer vara ovant, inte sovit hemma på två veckor.


Imorgon skall vi till sjukhuset fast i stan så det är ju en annan sak.. Men det kommer gå bra, nu är det jobbigast över så det här ska nog vara lätt som en plätt, hoppas jag...


dansband..

jag borde också sluta ögonen och sova en stund som pappa gör. men jag kan inte riktigt slappna av, min axel gör ont som fan (vilket borde få mig att inte sitta här och knappa!)

undra om jag kan byta bort pappas dansbands kanal på radion utan att han vaknar?

var hemma en sväng och kollade posten samt handlade lite på jobbet. svårt att handla åt någon annan när man knappt kan handla till sig själv. hade fått mitt paket från frozza.se
Väldigt positivt överraskad. Visste inte rikigt om Medium skulle passa mig men det gjorde det :)
Så nu har jag veckotrosor.. haha.. Och två par örhängen som vart kanon. Ska nog ta och kika lite till. Jag får shoppa små saker eftersom jag köpte en mobil till daniel. är jag riktigt snäll kanske jag får köpa det på vårat konto också ;)

tycker min iPhone kan komma nu, vill också sitta och leka med en ny telefon som både pappa och daniel gör. Men min stund kommer den också.

Kokade av ilska på jobbet förut. Det är inte lätt att känna hat just nu i detta kaos....

tio kilo betong lättare...

jag ringde sjukgymnasten min chef sa åt mig att ringa. hon lät inte direkt som nån muntergök. vi bokade en tid, jag frågade vart jag skulle sen sa hon hejdå och la på. Vilket bra första intryck man fick av henne då. Men jag skall iaf dit på tisdag. Igår kändes min arm helt okej, men tji fick jag för på kvällen gjorde det skit ont. men men det är väl meningen att jag bara skall sitta hemma och stirra ut i världen.


Idag skall jag åka och hämta pappa. Jag skall skriva färdigt det här, duscha och fixa en blomsterbukett från min syster med hattifnattarna sen styr jag golfen mot göteborg. Känns som 10kilo betong försvann från mina axlar när jag fick bekräftat att idag kommer han hem. Idag skall vi sitta i soffan och bara va, njuta av att vardagen börjar komma tillbaka. Daniel får också vara med om han vill. Han är nog den utav oss två som saknar sitt riktiga hem. (kanske har med att göra att kyl/frys står mitt i köket eftersom han håller på med renoveringen).


Min lille vän hunden vill komma in, står vid dörren och skäller som en liten tok. Men jag tycker allt att hon kan vara ute, hon har följt efter mig som en besatt sen hon kom hem. Det börjar bli lite påfrestande för psyket, haha. Hon skall sitta i mitt knä när jag sitter på trappan och rökar, hon kan inte ens ligga kvar på sin kudde när jag går till köket. Men det blir bättre när Pappa kommer hem. Nu skall jag sätta lite fart :)


blå fingrar?

om man inte kan ta hand om växter, har man någon annan färg på fingrarna än gröna då? Jag har haft ihjäl pappas blommor på altanen. De blommar fortfarande lite men inte alls som när han åkte för 1½vecka sen. Frågan är om jag skall låtsas som ingenting eller om jag faktiskt ska ta och åka till blomsteraffären och köpa nya? Kommer han då att förstå att jag faktiskt köpt nya?
Jag tror inte han bryr sig direkt mycket om de där blommorna men "det vore ju roligt om de fortfarande lever" som han själv sa.
Jag har nu bott här i lite mer är 1½vecka. Fram till i söndags vart jag själv. Det har varit känsloladdat, ensamt och jag har mest suttit här i pappas stol. Stirrat på denna skärmen eller på tv:n. Jag har fått psykbryt efter psykbryt utan att berätta det för någon. Inte skrivit om det. Jag har bara låtit det få tyna bort i ingenstans. När jag vart hos läkaren igår med min arm erkände jag både för mig själv och för honom att jag behöver någon att prata med. Även om den tuffaste tiden nu är över så måste jag lätta på det som tynger mig annars kommer jag aldrig att släppa det.
Bättre sent än aldrig?

Jag har under de senaste dagarna lärt mig på nytt att hur mycket jag än stänger ute världen finns det fortfarande vissa som står utanför dörren jag precis stängt. De står alltid där, de går ingenstans.
Sen finns det alltid de människor som springer och gömmer sig så fort man visar sig lite sårbar. Jag trodde jag hittat en av mina bästa vänner, det kändes som det. Ingenting vart fel att prata om, det fanns ingen fel tidpunkt att höra av sig på. Trodde jag!
Jag fanns där. I ur och skur. Jag offrade mycket tid, mycket av den tiden som jag egentligen skulle lagt på min sambo! Jag var där på jobbet, jag var där på fritiden, jag var där i solsken som i regn.
När jag nu behövde någon som fanns där, någon som jag inte lever mitt liv med. Då tar du ditt pick och pack och går. Vänskap? Skulle inte tro det. Man berättar inte för andra att det är viktigt att finnas där för mig nu när du själv drar täcket över huvudet. Man berätter heller inte för andra att anledningen till att vi inte umgås längre är för att du är singel och jag har ett förhållande? Du om någon borde veta att jag och daniel är inte de som sitter ihop. Vi är inte de som klänger på varandra 24/7. Vi vet vart vi har varandra och behöver inte hävda oss inför andra. Men jag har fått nog nu. Jag ställer inte upp längre.
När skall jag lära mig att hur mycket jag ställer upp på människor så är det aldrig någon som står kvar?


Jag har gjort en ny header till min blogg men jag får den inte att passa. Jag som trodde mig vara något hemma på datorer kan inte få in en jävla header på min blogg. Men jag kan sånt jag behöver kunna. En header kan daniel lösa på en minut. Bara att jag aldrig kommer ihåg det när han är hemma.
Jag ville visa min uppskattning till honom igår. En dag försent eftersom det var den 1:a som vi varit sambos i ett år (ett år, är det inte längre?) Så när jag hämtade pappas nya mobil jag beställt till honom passade jag på att även köpa en till daniel (dock inte likadan som till pappa). Jag är lite koko ibland, ena dagen gnäller jag över att jag inte har några pengar och att min lön denna månaden verkligen sög stenhårt (3obetalda semesterdagar - aldrig igen) för att sedan nästa dag gå och lägga ut massa pengar på en ny telefon, som inte ens är till mig själv (okej jag ställde mig visserligen på kö till en iphone men gud vet när den kommer?)

Det blir inte roligt att få räkningen på vårat bensinkort efter denna månaden. Två bilar som har åkt fram och tillbaka från stan och hit. Men nu har vi varit smarta nog och ställt den ena i stan. Synd om daniel som får cykla till tåget varje morgon medans jag sitter på arslet här hemma och gör ingenting. Sjukskrivning suger. En nerv i kläm, är det inte bara att äta lite starka mediciner då och fortsätta livet? Nej då skall vi göra stina ännu mer frågvis om sitt liv och låta henne sitta i ett stort hus mitt ute i ingenstans helt själv.


Men imorgon skall jag i alla fall hämta pappa


RSS 2.0