olika sorters rum..

jag flyttade mig till våran lilla säng, i vårat lilla rum. Det lilla beige rummet (daniel säger att det inte är något a även om man säger beiga). Jag har gnällt många gånger om att det är just beige (det skrivs inte med något t det heller). Det känns som när man var liten och sov över hos farmor, man vaknade upp och visste precis vart man var någonstans. Man fick sova i en säng som förvarandes under farmors bäddsoffa, där hon själv låg. Man vaknade mitt i natten av att hon snarkade för högt. Men det var en speciell känsla att ligga i farmors lakan, som verkligen luktade tant. Jag påstår inte att min farmor var tråkig på något sätt, men det känns på ett speciellt sätt. Jag har även fått som svar på mitt gnäll att vi kommer inte att göra om härinne, på ett bra tag. Då blev jag lite ledsen, men jag har ju trots allt några fler rum att vistas i. Första natten i en liten säng gick åt helt fel håll, trångt och snarkningarna låg plötsligt närmare än förut (inte farmors utan daniels). Nu har man vant sig igen, han ligger det och har sina ljud för sig, man vaknar till av att man får sig en smäll med en arm. Det blir på något sätt mysigt (?) Jag tror vi får ta och införa att vi ska sova härinne nån gång ibland. 

Jag borde släcka datorn och sova, kvart i sex skall jag vara igång i min fruktavdelning igen. Klockan var lite över samma klockslag ikväll när jag gick hem, tolv timmars pass är verkligen inte roliga. Det tär på kroppen och tar ett tag innan man är ikapp igen. Två dagar kvar sen är det dags för ledig helg igen, lovely. Släktkalas och fest står på schema, vinterdäck på bilen ligger högt i topp också. Jag tänkte även försöka flytta in i mitt sovrum igen, mysigt kan vara bra ibland - sömn är desto viktigare. 

Hösten tar mig även ner på jorden och inser vad som saknas.. 

ska det va, så gör det ordentligt..

Jag sitter med trollhår i soffan, som jag oftast gör när jag bloggar. Jag hittade en känsla att jag skulle bli bättre på att blogga igen, den kom och försvann.. Sen dyker den upp ibland, som idag.
Jag kan även skylla på att min lägenhet ser ut som sate eftersom vårat sovrum är i alla andra rum då det har gått från gult till vitt/blommigt. Som mer vatten på kvarnen gick jag och blev småkrasslig, jag brukar inte vara den som gnäller över att vara små förkyld, men låt mig bli riktigt sjuk nån gång så det kan gå över.

Hösten är här, alla glada spralliga sommarleenden försvann, alldeles för fort. Det har tagit ett tag för att lära mig att andas höstluften. Det har rullat saltvatten nerför kinderna men nu börjar jag lära mig. Jag har varit som en korkad liten unge som tagit tag i de förbannade giftpinnarna igen för att orka med jobbet. Innan jag lämnade min betongdjungel tog jag den sista, nu får det va bra! Ett bråkande psyke skall inte få mig att börja igen.

Jag inväntar Grey's, Daniel står för matlagningen idag, imorgon är det min tur igen. Han har en viss förkärlek till sjuklingar, det är väl då jag tyst (ironi).

Clubkväll på VeroModa imorgon, då skall jag unna mig de jeansen jag ansåg igår som alldeles för dyra. Jag lärde då min sambo att man tittar på prislappen innan man provar. Det är väl självklart att man blir kär i dyra saker. Men jag förtjänar att köpa dom till mig själv.
Igår inhandlade vi vinterjackor, jag hittade en gudomlig vit med svart mönster.
Kärlek vid första ögonkastet...
Herren i huset hittade två som han inte kunde välja mellan, vi blev fast och stod länge och väl innan han valde en av dem, på min lunchrast idag gick jag och köpte den andra (inte bara han som kan skämma bort).

Det är gott med fjärilar i magen..

Spoiled.

Jag skulle städa, som så många andra dagar. Jag kommer inte upp ur soffan, sitter så skönt med min julmust inom lagom räckhåll. Det ser ut som ett bombnerslag överallt. Jag kan inte sova i mitt sovrum för det blir vitt istället för gult under några dagar nu. Daniel grejer som sate och nu börjar det gå framåt. Det tog ett tag innan han kom igång men alla har vi rätt att slappa (titta bara på mig).
Nu har vi tydligen kommit in i en ny period, igår fick jag en film, idag fick jag en stor fin ljusstake. Jag tycker inte riktigt om det men jag har inte så mycket att säga till om.
Jag köpte två filmer till min systerdotter när vi var på Överby förut idag, ska se till att posta dom så snart som möjligt.
Kanske ska försöka hitta något åt grabben därborta också, kanske någon söt liten tröja. Ja en tripp på stan får det nog bli. Kicks på överby var ingen höjdare så jag får nog ta våran egen här.
Vi har kommit in i en, icke så positiv, fredagsnöje. Vi tittar på idol. Jag har inte följt idol på flera år, men nu är jag fast.
Jag blev besviken när LouLou åkte ut i fredags, men man kan inte få ha kvar alla. Alice & Robin E rockar hela idol, självklart Kevin också men han spelar i en helt egen liga.

Får väl ta och städa lite ...

Nystart.

Livet tar ibland kraftig fart eller gör en väldigt stark kurva. Ibland positivt, ibland negativt.
Det här skulle vara mitt sätt att börja om mitt liv, i min gamla blogg. På ett positivt sätt, på en väldigt negativ dag ?
Fast ändå inte, jag har insett att jag måste vara öppnare på mitt jobb, stå för vad jag tycker och tänker.
Jag hade ett väldigt positivt samtal på jobbet i en halvtimme idag, jag kom iväg en sväng ikväll och sitter nu och kikar på min sambos sätt att mixa med min blogg.
Jag har den senaste perioden så fort livet satt ut fartgupp börjat smygröka med min kära kollega på jobbet, vilket gör att blir jag irriterad nu på senare dagar så blir jag röksugen igen. Så som jag blev i februari/mars jag när började sluta. Det här är helt mitt eget fel och jag får skylla mig själv. Jag vet precis hur jag skall bete mig för att få folk att låta mig göra som jag vill, även om jag redan innan jag tagit cigaretten vet att det är fel.
Ibland är man bara så jäkla dum.
Han som även kallas Daniel kommer att kasta ut mig med huvudet före om jag så tänker tanken att börja röka igen.

Ibland är man bara ett pucko...

RSS 2.0