längst in i hörnet..

efter att ha skruvat upp alla termostater (heter det så?) i hela lägenheten igår kom jag tro det eller ej hem till en något varm lägenhet idag. Vad det är för alkoliserad prick som har hand om värmen i lägenheterna här? Ena dagen svinkallt medans andra dagen vill men helst gå naken (fast avstår pga grannar). Jag hittade min sambos käre dator mitt i stöket i vårat tredje rum som den senaste tiden agerat garderob då den riktiga fått sig en makeover. Än så länge har vi inte fått in alla saker där då min käre sambo tycker det är roligt att börja agera snickare för att någon dag senare tröttna. Men jag har lärt mig den visan nu så jag gnäller lite extra för att få någonting gjort.
Hans lediga dag idag och han kan ändå inte hålla sig ifrån jobbet, tänk om alla hade den glöden för att gå till jobbet ? Alla kommer väl i perioder då det inte är vidare roligt att gå dit, min för tillfället är brist på sömn. Inte jobbat tidig vecka på gud vet hur lång tid. Min middagslur försvann in i surfning på en ipod jag råkade hitta på köksbordet, så jag skall egentligen inte klaga.

Hittade kort på den något beroendeframkallande facebooksidan på mina syskonbarn i alperna, blev bara något avundsjuk. Jag vill inte betala någon bilförsäkring - vill lägga de pengarna på en andra resa till sälen!

Jag måste skaffa mig en ny mailadress då vi överger bredbandsbolaget i mars, tar ett tag att få iväg mail så alla förstår att man har bytt. Men min ork till att göra något vettigt idag är likamed noll. Har aldrig varit så känslig emot att inte få sova, kanske är en blandning mellan konstigt psyke och ryggont. Borde duscha - orkar inte. Borde diska - orkar inte. Borde sova - orkar inte ens det. Lugnar nog ner mig när min bättre hälft kommer hem, han tar ju trots allt ett tidigare tåg från jobbhålan på sin lediga dag.
På torsdag kväll ska jag nog lägga på förslag att vi skall sätta oss ner med den meterstora högen papper vi samlat härinne och låtsas att den inte syns. Vi kanske skall börja spara pengar ihop ? Till något roligt vi båda vill ha eller hitta på? Just nu är vi experter på att spendera pengar på luft(?)!

Skall ta mod till mig och promenera in för att boka riktning på bucklan jag råkade göra på bilen i sälen, 875kr tyckte jag lät mycket men det kanske är sådana smällar man får ta om man inte tänker sig för när det är halt.

RSS 2.0