Mess...

Sömnlös natt - hårda ord - fina SMS - hårda SMS - funderingar - demoner - ilska - besvikelse -rädsla -


Jag vill:
framåt
bakåt
ner
upp
ha svar
ärliga svar
vara ifred
inte vara ensam
ha ett fungerande liv utan alla problem!

till syster S

här kommer lite kort till fian :)

pappas nya köksgolv (fast daniel tog bara närbild :P)



Å liten ville vara med :)



Och glad pappi :)

Och självklart på mina söta hattifnattar jag får träffa om EN månad :)




woho..

Jag vann jag vann jag vann =)

snart kommer det här hem till mig ;




För jag är en latmask, daniel tycker det passar mig kanon :P

Nu måste jag gå och lägga mig.
Imorgon är det lön.
På fredag skall jag umgås med Jessi, äntligen!
På lördag är det julfest med jobbet.
Imorgon skall jag gå ut och gå.
Idag fick jag reda på skvaller, äntligen!
På lördag vill jag sova längre än 8:30.
Idag sov jag till 9, vad är det som hänt med mig?
Berocca = bra skit?
Stina är en glad skit, Stina skiter i allt nu.
Stina måste borsta tänderna nu.
Stina vill hellre sova i soffan.
Stinas blogg vill ha allt centrerat, det får den men bara idag.

Jag har två väckarklockor imorgon, levande båda två.
Men bara en i samma lägenhet. Hatar av att vakna av ringsignal, whatever!


Hur skall detta gå..

Efter att spenderat några timmar bort till Daniels mormor & morfar för klassisk söndags middag för att sen hamna hos svärmor å svärfar en stund då gossip girl redan börjar är vi nu hemma igen...

jag skall försöka mig på att duscha med vänsterarm rakt upp för att slippa tvål i tatueringen.. Det skall bli ett knepigt jobb :p

tillbaka till jobbet imorgon, känns något tråkigt men det skall nog gå fint.. Får se upp med armen bara. Jobbar tidigt på tisdag också då kvällen skall spenderas hos pappi med kaffe och tårta :)


varför får man ta skit man inte förtjänar?

bloggat från iPhoneis



jag har en ny kompis..

två dagar av ont i magen, två dagar av nervositet huvudvärk. Vilket gav mig frossa, illamående och yrsel..

Men jag har en ny kompis...

Som gjorde ont, men inte jätte ont. T och E var värst.. med andra ord första och sista.. Jag är nååågot groggy på bilden :P precis rest mig upp efter att ha legat på mage.. hoho..

Det läskiga blir att tvätta den imorgon, kommer kännas konstigt. Men det är nog en vanesak. Min kropp vill sova, min kropp vill helst att den inte skall vara på min kropp. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

NU skall jag sova!!! Skiter i om det är tidigt på en fredag, min kropp vill sova.. haha 


sätta fart..

nu har jag suttit här i soffan och kikat vid datorn och tv:n i några timmar. Pratade lite med pappi och han lät inte så munter. Kanske skulle ta mig en sväng dit idag även om det inte lät som han ville ha besök.

det är en kass batman film på canal+. brukar tycka om dom men den här var verkligen inge vidare.

borde ta tag i mitt liv nu och åka och fixa lite grejer. men då menas det med att jag måste resa på mig och hoppa ur mysiskläderna, jag har ju ändå semester? haha.

Morgonpigg?

Jag var duktig och ställde klockan flera gånger för att inte sova bort hela dagen.. Jag vakna och tänkte: bara en liten stund till....
å nu var det kört.. Men klockan är ju bara 11 i och för sig :)

jag hade önskat mig lite sol idag, men hela världen utanför är grå, vilket inte gör att man blir sådär jäkla positiv!



bloggat från iPhone'is :)

äsch vi kör igen..

det tråkiga med min nya morgon rutin som består av en järnbrus, en c-vitamin brus och en berocca gör att jag inbillar mig att jag är pigg. Jag kanske har blivit piggare eller så är det bara att jag vet att jag inte skall jobba imorgon eller i övermorgon. Får väl se vad det ger nästa vecka.
Har varit lite nyttig idag, har storhandlat lite mat och till å med diskat vilket daniel brukar göra. Jag skulle även vara duktig och köra mina arbetskläder på en lång lång tvätt. Det tråkiga med mitt duktiga uppdrag var att när man kör grovtvätt+förtvätt i våran maskin går den automatiskt upp på 95grader. Det såg inte lilla Stina så nu är alla röda skjortor röd/grå och min vita jobb bh är grå. bh:n blev rätt cool men frågan är vad min chef kommer att tycka om mina skjortor, haha.

varför kan man inte slippa vissa människor och deras beteende. så starkt envisas man med att bita ihop, spela positiv även om man innerst inne inte ens känner för att lägga någon slags energi på personen.
är det då bättre att spela glad än att gå omkring och grubbla över vad som gick fel?

vad händer när man inser att man inte har saker att grubbla över? att allting egentligen går framåt i livet som man vill? speciellt när jag vill skriva här då sitter jag och fifilurar alldeles för mycket bara för att ha något att skriva om.
Vad gör det om människor runt omkring inte uppträder på det sättet du vill? De gör troligen så som de vill och varför skall man försöka ändra på dem?
Alla människor passar inte ihop. Vissa gör det en period i livet men sedan försvinner det.
So what?

Nu skall jag resa på mitt lata arsle :P

miss i nassen..

jag har semester och i rent vres tänkte jag inte gå och lägga mig innan tolv. vilket jag borde gjort så jag kan gå upp tidigt imorgon och göra något vettigt av min dag. borde jobbat imorgon men jag tycker att jag förtjänar att vara ledig en längre tid.

var på P!nk igår, det var helt underbart. Jag fick en liten chock när hon var så lättklädd vid vissa tillfällen men det hör väl till.
Jag jobbade 6-12, åkte hem och gjorde mig i ordning. Satte mig i bilen 12:50 och färden mot Sthlm och Globen kunde börja. Jag försökte sova på vägen upp då jag ändå varit uppe sen kl5 men det gick inge vidare. Vi tog en sväng förbi mitt gamla kvarter i Haninge vilket gjorde mig lite nostalgisk. På ett konstigt sätt, saknar farten och att vara en i mängden.
Då vi kom fram till den store bollen var vi ute i väldigt god tid så vi strosade runt inne i Globen shopping, käkade lite och mest tittade på folk. Efter den lilla turen räckte det med Sthlm dos för mig, skönt att komma hem till sin lilla håla, haha.
Det tog ett tag och komma hem och det var jobbigt att köra hela vägen hem själv. Men det gick med nödonäppe.
När klockan var 4:39 fick jag krypa under mitt lilla täcke här hemma. Vaken i 23timmar & 39minuter. Underbart!

Imorgon skall jag nog ta mig en tur till pappi. Kika hur det går med fixandet och kanske åka iväg och köpa muppen lite nya kläder. Han ville ha lite hjälp med det tills den stora dagen på tisdag.

På fredag är det hemligt uppdrag på gång. Lördag, fika med Johanna. Söndag, tripp till Kinna.
Sen vart semester slut.

Nu skall jag ta några små bloss och försöka slita mig från CSI och in till sängen.

Tävling..haha

Eftersom jag inte är så speciellt aktiv här eller med att kommentera andras bloggar tänkte jag göra något chockerande.. Jag skall vara med å tävla.. hahaha..

 



Tävlar på http://shingela.se där jag ofta är inne och läser =)

Nu får vi se om jag skall fortsätta med tävlingar då :P hahaha.


Rubrikfan..

Vill egentligen starta datorn och skriva ett mega långt inlägg



men jag borde inte.....

en tanke slog mig när jag var inne på shingela.se och såg hennes fina inlägg från hennes iPhone att jag borde också kunna... Lite kom jag på, nu är frågan hur jag får in en bild?

Morgondagens problemlösning..

så har jag något vettigt att göra på jobbet ;)

Tom...

Kan inte sova.. Mycket tankar och funderingar har jag fått ur mig. Även blivit några liter saltvatten fattigare, men sova det kan jag inte för det! Arg och besviken över att jag aldrig kan få några svar.. Trött och förbannad på mig själv, kan det aldrig vara bra snart? Tre tuffa jobbdagar kvar.. Bit ihop Stina, du fixar det här!

sömn sömn sömn...

varför kan jag bara inte resa på mig och gå å lägga mig? Förstår inte varför det skall vara så svårt så fort daniel har gått och lagt sig.

En mupp vill köpa min telefon imorgon. Tjoho säger en bit av mig, hjäääälp säger an annan del. Jag måste ringa till honom, lyfta luren och ringa. Det är det värsta jag vet, jag hatar telefoner när det gäller att ringa till människor jag inte känner! Hur skall jag komma undan detta? jag måste klura ut en lösning, hmm...

dagen idag gick väl ganska smärtfritt, trots början på dagen. avskyr att stänga på jobbet, det tar så förbannat lång tid. Men nu är det ett tag till nästa gång. Nästa vecka åker jag till Sthlm på konsert på tisdagen :) för att sen ha semester tills på måndag :) veckan efter det har jag bytt bort min stängning då pappi fyller år. Men fick istället tisdagen efter det. Men det är ändå en bra stund kvar..

Undra hur länge det skall suras den här gången? Är det så svårt att förstå att jag blir irriterad över att du bara drar ut på tiden? Det kan berättas hemligheter, drickas kaffe å skvallra eller ringas precis som det var förr - men bara när du vill.
Kom på mig själv att säga orden - du vet vart jag finns om du behöver prata.
Varför sa jag så när du inte fanns där för mig när jag verkligen behövde någon??


Bet ihop igår en stund, samtidigt som jag fick en mening ur mig. Varför skall allt handla om honom? Så det gick ganska bra. Det är svårt att se en människa förändras när det alltid varit samma person i flera år.


Hur svårt...

-278e7f6ca7a8dff382d6f6995bb6958.png

Kolla varifrån!

Hur svårt skall det vara att stänga ögonen och sova? Ne men det är roligare att hitta nya saker att göra.. Som mobilblogga via MMS :p


Ge mig mer sömn...

Trött trött trött. Konstant trött. Hur mycket/lite/lagom jag sover så är jag fortfarande trött. Skall nog besöka kära apoteket imorgon och köpa på mig alla vitaminer och mineraler de har på lagret! Något måste ju för f*n hjälpa! Trots tröttheten var jag på bra humör tills sambo blev grinig! Men det går nog sova bort! Fått en spekulant på min mobil, även om det inte är de pengar jag ville ha för den.. Nu är bara problemet att jag inte hittar kvittot på skiten.. Men för väl fortsätta leta imorgon! Nu skall jag åka till John blund's värld :) (damm vad snabb jag blivit på iPhone knappar, wrom wrom )

rutiner..

jag måste lära mig att vakna pigg och glad. Vilket jag troligen inte gjort på flera år. Varför är det lättare att vakna pigg under helgen? Känner ingen stor lust att gå till jobbet idag, sitta hemma och inte göra någonting lockar mycket mycket mer. Gå en promenad, laga mat and so on..
Men jag får väl bita ihop, kl13 skall jag infinna mig vid stämpelklockan på jobbet!

Om jag skulle försöka någon dag när jag jobbar sent att inte sätta mig här vid datorn, då kanske livet blir lite enklare och jag inte behöver stressa så som jag får göra varje gång jag sitter här. Tiden springer iväg och det blir tajt den sista stunden, som vanligt.

Måste filura ut vad jag skall köpa till min far på far's dag.. Jag kanske skall slå på stort och baka en tårta också. Vi har kommit in i lugna höst helger och varken jag eller sambo känner något vidare sug till att gå ut på krogen.


En vecka kvar och sen är jag ledig ons-mån :) yey :)

Ne nu skall jag gå in i duschen så jag kanske slipper stressa?

rökning

 

nu ska jag ladda ordentligt!

17november är det dags. Då skall jag lägga ner det här med rökning, en gång för alla.

När man märker att det inte är gott, att man luktar illa and so on..
Då är det dags att sluta röka!
Att pappa önskar sig det i födelsedagspresent gör saken lite enklare!


RSS 2.0