work.

nu vill jag inte jobba mer. nu vill jag ha mer semester. Det är ett helt år kvar tills jag får semester nästa gång, betald i alla fall. För även om det blir vintersemester med snowboarden så har jag inga betalda dagar kvar. Surt!

Alla dessa dagar jag säger att jag skall åka hem och sova en stund. Alla dessa dagar fastnar jag framför min lilla dator och sitter här tills timmarna bara sprungit iväg. Jag vet inte ens vad jag gör här!

På onsdag skriver vi kontrakt för nya lägenheten, allt är inte packat än och här sitter jag. Som den lilla soffpotatisen jag är. Jag borde tvätta, diska, vad som helst förutom att sitta här. Men jag sitter ju så förbannat skönt. Om jag skulle sluta mina ögon hade jag somnat med en gång.

TA TAG I DITT LIV STINA!

mammor.

efter en liten tornado i min mammis liv så bestämde vi igår kväll att vi skulle ha en tjej-middag. Så efter jobbet åkte jag hem till min lilla mor och fick mat. Vi pratade om ditten och datten precis som man brukar göra med sina mammor.
Sen skulle vi bara åka hem till mig så jag fick byta om innan vi skulle gå en sväng på stan. Jag är på jakt efter en likadan tröja min kusin hade på mormors kalas igår och mamma vill titta på en ny säng.
Nu sitter jag har längst ut på divanen och har suttit här ett tag. Min allerta mamma ligger i soffan och sover! Vilket trevligt umgänge man har hittat, haha!
Nu frågade hon mig om jag var färdig, sen somnade hon om igen.

Om EN vecka har vi precis skrivit på kontrakt och fått nycklarna till våran lägenhet!! Äntligen skall jag få komma ifrån det här stället!

Jag vill också sova men reser jag på mig antar jag att hon vaknar ordentligt.

På fredag är det lön, vilket hade varit roligare om vi inte skall betala dubbla hyror!! Men som tur var är det här en bra månad. I slutet av augusti blir det inte roligt när jag bara jobbar dagtid under semesterperioden. Vilket annars är helt underbart. Jag har jobbat över en timme varje dag och ändå kommit hem mitt på dagen!

Nej nu ska jag hoppa på mamma för nu har jag tröttnat.

galenpanna.

min sambo är en knasig typ. Han sitter här bredvid, inte mer än 15cm ifrån mig. här sitter vi med varsin laptop i knät. Varsin ny laptop kanske skall påpekas. Med flytten så kommer Daniels stationära inte att få plats och det har varit en ständig diskussion om vi kan samsas om en bärbar och sen ha hans burk kopplad till Tv.
Efter lite om och men och jobb påväg till jobbet hit och dit och upp och ner tog vi bilen och åkte till Media Markt.
Innan färden gick av påpekade jag att jag väldigt gärna skulle vilja ha en ny dator jag också med tanke på att jag köpte min dator för 2år sedan till en billig peng och det är en j*vla skrot dator. Jag fick kommentaren tillbaka: Mja kanske om du bloggar lite bättre.

Så nu börjar jag att infylla mitt löfte med ett första inlägg från min nya fina dator



Visst är han söt ? =)

Nu ska jag röka och ringa en vän =)

7/7

vi har börjat packa, det går inte fort men det går framåt. Jag ska ha klart det mesta tills jag går på och börjar jobba igen tänkte jag.

Idag kommer och går visst åskan som den vill. Sambon åkte precis och spelade fotboll så vi får hoppas att åskan i alla fall kan hålla upp en stund. Regn har ingen människa dött av.

jag som tänkte vara duktig och skriva blogg och fixa i bilddagboken men nu blixtrar det igen så jag får väl vara duktig och stänga av allt elektroniskt som daniel är så noggrann med =)

vilken värme..

jag har aldrig varit ett stort fan till värme. jag är rödhårig, bränner mig och bara avskyr att sitta i solen. trots det åkte jag med sambo och pappa till kusten igår, en dags tripp. hade det gott med pappa i skuggan medans sambo promt skulle pressa i solen. tji fick han som nu ligger på golvet på toaletten och väntar på att få kräkas upp frukosten. pratade med mamma sambo eftersom min egna är i turkiet (för det hade behövts betalas pengar för värme nu?) och vi tror på solsting. tror inte en kotte mår bra av att ligga och pressa i solen och framför allt inte en som redan är känslig i kroppen.

idag skall jag se till att börja packa lite här i lägenheten. jag får sköta det själv eftersom den andre inte orkar stå på benen. mindre än en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lyan. ska bli riktigt roligt även om jag nojjar över att den är ett rum mindre än vad vi har idag.

hoppas att det laddar ur med åska och regn idag. inte för sent ikväll bara för då missar jag min skogsrunda. nu jäklar skall vi gå ner i vikt =)
ska blanda till något salt och tvinga i mannen-på-toaletten.

RSS 2.0