Gammal eller bara...

Det är lördag kväll, halloween och Stina 22år har redan bäddat ner sig i sängen.. Börjar jag bli gammal eller har jag vitaminbrist? Eller har Jessica smittat mig med sin svininfluensa? Klarar inte av lördagar längre.. Somnar i soffan varje jäkla helg. Kanske borde ringa farbror doktorn och kolla upp om jag har någon vitaminbrist! Måste sova innan ögonen går i kors! Natti

otur...


Gäller att inte tro på otursdagen väl ?




pengasparande..

har kommit in i riktig spararanda. vi kör hårt den här månaden på att spara pengar till saker vi vill ha. På min lista står ett matbord högst, hos sambo står resa till sälen först på listan. Sen vill jag även åka till syster i februari och hjälpa till med nya huset. Har lagt ut min gamla telefon på blocket, får se om jag får det jag vill ha för den. Någon som är intresserad av en SonyEricsson 902? Skall även gå på sambo när han kommer hem om att vi har grejer på vinden som vi inte behöver, liten frys å tvättmaskinen som stod här när vi flyttade in. Kanske vi kan få lite pengar för i alla fall. Har jag något mer som jag inte behöver? Daniel har en gammal mobil som bara ligger som han inte tror att han kan få något för, kanske skulle kolla upp det. Säkert finns det nån själ som vill ha en gammal p1:a.


Svårt att veta om personen i fråga försöker bli bättre eller om det bara är för att ha något att göra de dagar andra inte finns tillgängliga. Jag försöker så gott jag kan att inte vara långsint, men ibland är det svårt.


Kanske skulle ta och sälja daniel's fatboy som bara står här? Det är ju pengar i en sån också, haha. Tror dock inte han blir så glad när han kommer hem dock =)

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen diska :)

One day off...

Ledig idag.. Har än inte orkat gå upp ur sängen.. Man får sova lite längre när man jobbat hela lönehelgen! Sambo sov länge igår utan anledning.. Tänkte försöka mig på att vara duktig idag, dammsuga lite, kanske vattna lite blommor osv. Men först ska jag nog ta mig upp ur sängen. Visst är det konstigt hur folk kan ändras så fort på väldigt kort tid.. När man efter 22år i livet inte känner igen människor som alltid funnits där? Man orkar inte svara i telefonen eller ens sitta ner på en kopp kaffe, vad gör man då? Jag är i stadiet där jag struntar i det.. Ingen idé när personen i fråga inte vill lyssna överhuvudtaget! Varför skall de borra i huset när jag väl har möjlighet till att sova!! Nu skall jag ta tag i mitt liv ( plus att jag tycker det är lite jobbigt att skriva på touch )

Oj oj oj

Se efter Att ha varit väldigt nyfiken på min blogg vart jag ju tvungen att kika in här, med telefonen och vips så löste Stina hur man bloggar från sin fina lille telefon, vilken kan vara bra då datorn mest står och samlar damm just nu.. Något speciellt att säga har jag inte för tillfället.. Skall sova en stund och sen se på idol hemma hos mammi :)

RSS 2.0