vårstädning..

vaknade av att det var en herre som snubblade in i lägenheten i natt något efter krogens stängning. Härligt nog så hann jag att somna om innan han smög in i sovrummet. Kom inte ihåg att jag ställt klockan så blev något chockad när det började pipa enligt mig, mitt i natten. Vi var ganska snabbt uppe på fötter för dagens vårstädning. Haft problem med fukt på toaletten så nu när vi fått in en fläkt behövdes det städas ordenligt. Nu finns det knappt någon tvätt kvar, skall ta det sista imorgon tänkte jag. Kanske en sväng i spåret, gica är du med ?

Nu ska jag ta och sova lite.. Jobb imorgon :)

sommartid..

ja i natt blir det sommartid då, minus en timme.. Skönt att man inte jobbar i morgon så man känner av det. Så nu kommer det blir ännu ljusare. Då blir man pigg go och glad, lovely.
D är ute och surrar på krogen och jag sitter där jag satt för nån timme sen. Jag vet jag har inget liv men jag tycker det är rätt skönt att bara sitta här och låta tiden gå förbi. Kunde fått gjort massor här hemma men - nä det kan jag göra imorgon.

Måste komma ihåg att jag skall åka till bilprovningen på fredag kl12! Det sägs ju att det går bättre om tjejer sköter sådana saker, jag är ju trots allt den som kör bilen mest.

Nu tänkte jag vara så förnuftig att jag skall ta mig en dusch och hoppa i säng. Läsa lite och somna innan min öldrickande sambo ramlar in - han brukar kunna vara tyst och fin när jag sover. Lika bra att passa på. haha.



None

Äntligen hemma..

nu äntligen är min lilla dator tillbaka. Tyst och trevlig, trodde jag. Nåväl de har fixat fläkten men det trådlösa fungerar fortfarande inte. Men men vad gör en liten sladd. Mycket bättre än daniels dator i alla fall =P

så nu kanske jag kan bli lite bättre på att blogga men jag lovar ingenting, det är en sak jag lätt glömmer av att göra.
här sitter jag en lördag kväll och njuter av klockan som tickar. Ingen tv, ingen musik, nada.
skulle åkt bort till emma en sväng men jag som är så korkad och inte äter ordentligt fick magknip efter första måltiden efter frukost kl19 (inte frukost utan första måltiden).
Ordentligt kaos på jobbet idag, tänker inte skriva mer om det för jag blir bara irriterad.

Nu är jag på god väg igen, jag köpte mig en limpa cigaretter i onsdags, min sista. Nu har jag dessa paket på mig att trappa ner eller röka upp allihop på en och samma gång. Sen är det bra! Nu har jag rökat i ett halvår och min sambo har samma valpögon varje gång jag säger att jag skall gå ut en sväng. Till och med fått ett papper från hyresvärden att jag är slarvig med fimparna (iofs var det ett brev till alla rökare men ändå).

Jag har suttit här och tagit igen de jag missat nu när min lilla laptop varit på lagning, en del grejer jag glömt av när jag suttit inne i hörnet i gästrummet. Av någon anledning så har jag vissa bloggar jag inte kan låta bli. Alex Schulman, hans exfru Katrin, nån gång i veckan är jag inne på blondinbella även om jag inte tycker att det är intressant.
De två första har jag glömt av nu utan min dator, så jag hade mycket att ta igen. I mitt vilda klickande kom jag på mig själv att beställa hem Alex's bok. Då jag äntligen har börjat beta av min kära boksamling har jag fått mani på att köpa fler. När jag fått på mig ca 3 nya böcker gnäller jag lite över att bokhyllorna fortfarande inte kommit upp i sovrummet. Hmm, de kanske skall vara i gästrummet istället? Det kanske därför de inte är uppe än, han försöker få mig att ändras.

Hämtade min mor på flygplatsen igår (efter många svordommar på tanten i gps:en). Skulle åka snabbt förbi ikea för att köpa med ett tvättställ, tvättar man i lägenheten kan man max tvätta två maskiner på en dag. I den här familjen är det bara jag som tvättar och jag vill göra det på samma dag. Så nu har jag i alla fall två ställ jag kan använda. Mamma råkade se Cassel's från vägen och lät något som en liten valp så vi svängde förbi där. "Tantaffär" var det enda ordet jag fick upp men njöt av att umgås lite med min mor så jag knallade snällt med in. Kom ut med en tröja och en sjal (nog för att det var mycket tantvarning men jag hittade i alla fall något). Åter till ikea där jag trodde det skulle vara tjockt med folk, icke. Alla lönemuppar var redan påväg hem så vi kunde gå i lugn och ro (även om vi sprang lite i början).
Lite småplock och ett nytt rekord i billigaste ikea resan. Mamma slog mig dock rätt stort med hennes hela 100kr.

Nu skall jag röka lite..

ensamhet..

det är inte alltid lätt att tolka sitt egna beteende och situationer man sätter sig själv i ..
allt från minsta lilla grej till saker man säger som kan förändra sin livssituation.
man vet att en sak är rätt men ändå skall man alltid hålla på och böja på gränserna, för att se hur mycket saker och ting tål. När man väl inser detta blir man arg på sig själv, rent utav ledsen. Varför är det alltid så att man väljer att göra detta i mitt fall framför en dataskärm. Alltid när lägenheten är kolsvart och den som brukar vara hemma varje dag för en gångs skull är någon annanstans.
Det var just det här jag letade efter, även om jag inte ville hitta det.
Jag hatar ensamheten även om jag ständigt är på jakt efter den. Tid för mig själv, göra precis som jag vill och vad jag känner för. Ingen att prata med, ingen som frågar hur man mår.
Vad gick egentligen fel i livet då man ständigt söker efter något som är fel ?
Man lever det livet som man så hårt kämpat för i flera år, när man väl har det så söker man efter att få snubbla på sina egna fötter, sätta sig ner och leta anledningar till att vara ledsen?

Är man så rädd för sitt eget liv att man inte kan leva det och njuta av det ?
Att man har allt det där man alltid avundas andra?
Alla kan kämpa sig till ett liv där man är lycklig. Det är inget vissa av oss får, det är det man själv bygger upp.
Ingen kan leva någon annans dröm.

Nu ska jag och min patetiska rumpa börja läsa min bok - en månad efter inköp.

RSS 2.0