i väntan på snö..

efter en kall promenad till stationen för att möta sambo satte vi igång med städningen. efter en stund kom jag på att vi måste ju värma upp inför resan till sälen nästa vecka. Daniel fyller på lördagen så det blir hans present, berättade för honom i söndags och det lever han på än. Skönt att man kan se sån "barna"-glädje i en nästan en vuxen karl, haha.
Så vi har nu städat i snowboardboots :P



Dammsuga mattan :P



Hopp å skutt :)

Städa under soffan :P
(fint att vi har hela klädkammaren i vardagsrummet :P )



Borde använda linser mer tror jag och le lite mer, haha.

Snart kommer det mat från kocken daniel. Sen skall jag få daniel att börja greja med bloggen :)


presenter :)



i måndags då så hade jag fått paket i brevlådan som gjorde min dag :)
Hade ingen som helst lust att gå till jobbet och livet hade väl en dålig dag, men blev på mycket bättre humör när jag först hittade det här :)


         

då jag inte riktigt lärt mig än att ta kort på mig själv med våran bra men klumpiga kamera så har jag försökt å försökt å försökt.

 


När jag till sist gav upp tog jag ett "fulkort".. Med hjälp av spegeln :P ( som behöver dammas såg jag nu )

Jag har aldrig varit en rosa person men det här halsbandet tyckte jag verkligen om :) Så jag tackar shingela.se massor :)


Inte nog med det så hade mina älskade trosor kommit från uppercut.se




Hittade Frank Dandy trosor för 79kronor styck, då blir man glad i hjärtat även om plånboken hade sagt nej nu inför jul. Man får unna sig lite ibland.




Oj vad bra det gick med min städning idag, hoho. Kom hem för en stund sen efter en tur med Jessi på stan. Mycket roligare än att städa. Skall skynda på mig själv lite nu och sen ta en promenad och möta sambo. Härligt kallt ute idag, lite lagom sådär så man knappt för upp bildörren!



på spaning..

sitter och kikar runt lite på andra ställen, wp har en app till telefonen som borde göra att jag blir mycket mycket mer aktiv :D så nu har vi satt sambo i arbete med att göra den finare så jag kan byta snart, helst nu!

var iväg en sväng med jessi och emil, jäkla dampbarn. men skönt att komma ut lite och inte sitta hemma som jag gör för det mesta. skall nog hitta på något bus med jessi imorgon ( mellan städningarna vill säga )

om jag skulle ta och gå och lägga mig nu så jag är lite pigg imorgon



vinter..

har varit dött här ett bra tag, men nu skall jag försöka mig på det här lite mer seriöst. varit lite kaos det senaste men inget jag inte klarar av.

 

kaos idag som gjorde att kvällen på jobbet skit väldigt fort. Sen om jag ens fick hälften gjort har jag ingen aning om. men det visar sig en annan dag.
Ledig imorgon, skall försöka mig på att plantera om mina blommor som velat ha ny jord i sisådär ett halv år.
även städa väldigt mycket, med andra ord skall jag vara en redig tjej imorgon. Någon som kan påminna mig om det?

 

Igår ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, sen ville jag inte gå utanför dörren för att åka till jobbet, någonting gjorde bara att jag inte hade någon glädje av dagen. Skulle plocka med mig reklamen från postfacket så jag kunde kasta den med en gång. Oj vad posten gjorde min dag igår. Har inte orkat fixa fram några kort så jag tänker avslöja vad imorgon :)

 

funderar på att kolla lite på andra bloggar om det är lättare att blogga ifrån iphone'n därifrån. om det vore enklare att blogga från telefonen skulle det hända mycket mycket mer här. Så nu skall vi se vad vi kan hitta, någon som har ett bra tips??


RSS 2.0