vilken värme..

jag har aldrig varit ett stort fan till värme. jag är rödhårig, bränner mig och bara avskyr att sitta i solen. trots det åkte jag med sambo och pappa till kusten igår, en dags tripp. hade det gott med pappa i skuggan medans sambo promt skulle pressa i solen. tji fick han som nu ligger på golvet på toaletten och väntar på att få kräkas upp frukosten. pratade med mamma sambo eftersom min egna är i turkiet (för det hade behövts betalas pengar för värme nu?) och vi tror på solsting. tror inte en kotte mår bra av att ligga och pressa i solen och framför allt inte en som redan är känslig i kroppen.

idag skall jag se till att börja packa lite här i lägenheten. jag får sköta det själv eftersom den andre inte orkar stå på benen. mindre än en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lyan. ska bli riktigt roligt även om jag nojjar över att den är ett rum mindre än vad vi har idag.

hoppas att det laddar ur med åska och regn idag. inte för sent ikväll bara för då missar jag min skogsrunda. nu jäklar skall vi gå ner i vikt =)
ska blanda till något salt och tvinga i mannen-på-toaletten.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jo vi har det bra. Lea sover mest och en annan glömmer att dricka :S men men. Ska ni flytta??

2009-07-01 @ 13:02:22
URL: http://lindawennerdahl.blogg.se/
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

allt bra? :)

kram, http://esth.blogg.se

2009-07-02 @ 16:08:44
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Linda

Prostgatan, nära stan. skönt. hoppas ni kommer trivas..

2009-07-03 @ 09:48:31
URL: http://lindawennerdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0